Ervaar het comfort van een verwarmde vloer

Diverse soorten vloerverwarming, maar altijd als hoofdverwarming aanleggen! Welke keuze gemaakt moet worden, is natuurlijk de vraag... Wat is er mogelijk, daarom komen wij vrijblijvend langs, voor een offerte op maat. En dan bekijken we de situatie, wat voor u het beste is, in uw woning of pand.

Vloerverwarming: comfortabel én energiezuinig

Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor vloerverwarming. Het is namelijk niet alleen aangenaam, maar ook energiezuinig en onzichtbaar. Door de gelijkmatige verdeling is de temperatuur in woonkamers vaak 1 à 2°C lager. Dit levert al gauw een energiebesparing van zo'n 10 tot 20 procent op.

Bovendien is vloerverwarming gezonder en hygiënischer. Heeft u astma of een allergie? Dan voelt u zich beduidend beter in een ruimte met vloerverwarming.

Wij plaatsen uw warmtevloer tegen een scherp tarief

Tegenwoordig is vloerverwarming zowel qua aanschaf als energieverbruik zeer aantrekkelijk. Waar vroeger ook de dekvloer vernieuwd moest worden, is tegenwoordig ook het infrezen van de vloerverwarming mogelijk.

Met een speciale machine slijpen we sleuven in de vloer, waar vervolgens de vloerverwarmingsbuis precies in past. En dit alles gebeurt bijna geheel stofvrij, door onze professionele afzuiging. Geen gehak en gebreek, nagenoeg geen rommel en vooral: veel lagere kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning of bedrijfsruimte? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Vraag een offerte aan
De keuken of badkamer van uw dromen realiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan