Komt u straks tot rust in uw ideale badkamer?

Wij zijn uw vakkundige totaal installateur - van ontwerp tot installatie van A tot Z.

Wij garanderen vakwerk in uw badkamer

Een nieuwe badkamer gaat verder dan de installatie van sanitair. Leidingen moeten gelegd worden, tegels gezet en soms wanden geplaatst. Een precies werkje dus. Laat de installatie van uw badkamer daarom aan ons over: een vakkundige totaal installateur, die u garandeert dat het geleverde werk ook vakwerk is.

Wij leveren en installeren de badkamer van uw dromen

Hoe ziet uw ideale badkamer eruit? Wij zorgen dat u straks van alle gemakken bent voorzien. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met de ventilatie, verlichting en verwarming. Eventueel verzorgen we ook de plaatsing van wandcontactdozen; alles voor het beste resultaat. 

Keuken Badkamer Wereld maakt gebruik van de beste merken en materialen. Dit zijn onder andere: Ideal Standard, HotBath, Bette, Geberit, Easy Drain, Villeroy en Boch, Hansgrohe, handgemaakte eiken meubelen, Stelrad-radiatoren, Sanicare, Wisa, Dolphin, Riho, Schell, Novellini, Viega, Vasco en IthoDaalderop.

Bovendien krijgt u standaard drie jaar garantie op al het installatiewerk. Het resultaat? Een badkamer waar u jaren plezier van heeft.

Vraag een offerte aan
De keuken of badkamer van uw dromen realiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan