Creëer een gezond klimaat in uw woning of op kantoor

Geef schimmels en bacteriën geen kans met onze ventilatiesystemen. Deze kunnen wij geheel voor u aanleggen, onderhouden en zelfs reinigen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnen klimaat

Een ventilatiesysteem zorgt namelijk voor de aanvoer van gezonde lucht en de afvoer van vervuilde lucht. Bovendien is ventilatie noodzakelijk in goed geïsoleerde woningen, om vochtproblemen te vermijden. De installatie van een ventilatiesysteem is dan ook verplicht bij nieuwbouwwoningen. Ook in een bestaande woning biedt een ventilatiesysteem tal van voordelen.

Welk ventilatiesysteem past bij uw woning? 

Wij werken met verschillende ventilatiesystemen van IthoDaalderop en Vasco. Daarnaast ontwikkelen we ook het EasyFlow-luchtkanalensysteem, dat voor een optimaal en geruisloos transport van de lucht door uw woning zorgt. Ook behoren inregel-, plafond- of wandventielen voor uw ventilatiesysteem tot de mogelijkheden.

Meer weten over onze ventilatiesystemen? Wij voorzien u graag van passend (en vrijblijvend) advies. Vraag een offerte aan of kom langs in onze winkel. 

Vraag een offerte aan
De keuken of badkamer van uw dromen realiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan